Kva skjedde før nyttår? Klikk Aktuelt i 2023.  ------>
DET NYE ÅRET I FATLANDSKOGEN
Det er lågsesong i januarskogen, men mange ruslar ein tur likevel, særleg i helgene. Det er mykje å oppleva heile året, for den som klarar å følgja litt med rundt seg. 
I 2023 var det 10 000 gjester innom i skogen vår. Det synest me er vanvittig bra!
Gullhaug har blitt med i Fjelltoppjakten
Klikk på plakaten ved sida av, og les korleis du kan få poeng. Me ser ikkje bort frå at dette kan få endå meir fart på trafikken til FATLANDSKOGEN. Mange går til GULLHAUG seint om kvelden på poengsanking, for nå har me hengt lyslenke opp dit òg.
Ryddesalget held fram
Ryddesalget i buene ved dammen i NATURSTIEN held fram utover vinteren, truleg fram til påske. Nye ting kjem til etter kvar som me ryddar. Inntekta går til vidare arbeid med NATURSTIEN.
I skrivande stund kan du finna mellom anna dette: bøker (nye og brukte), pynteting, kontorting, spiker, spikermaskin, koffertar, ryggsekker, bilderammer, el-verktøy, motorsagsverd, PC-tilbehør, Roland pedalsett (midi) til orgel/keyboard, vin-reol, glasbyggestein. Og mange andre saker av diverse slag og kvalitetar.
Etappe 3 er klar for bruk
Den tredje etappen av NATURSTIEN er nå ferdig, klar til å bli spasert av deg. Ørnereiret er på plass, og ein del infotavler, men meir skal komma etter kvart som vinteren slepper litt av taket.
Neste konsert
Me har allereie fått spørsmål om konsertprogrammet for 2024 er klart, så det er tydeleg at konsertane våre er blitt populære. Programmet blir nok ikkje spikra enno på ei stund, for den mørke tida i januar-februar er kanskje ikkje så godt eigna til utandørskonsertar.
Men me planlegg iallfall ein konsert i påskeveka. Truleg blir det den første dette året.
Bygger'n Teigen har sponsa oss med benkebord!
Me har fått tre bord, med fast benk på begge sider, frå Bygger'n Teigen på Husnes. Det eine er montert og står oppe ved KONGEHUSET. Dei to andre kjem på plass andre stader i NATURSTIEN så snart me får litt varme i fingrane att, slik at me klarar å montera dei.
Tusen takk for gåva, den kom skikkeleg vel med i desse tronge tider! Hurra!
04.01.2024
Til toppen